RU
 

Федецький підтвердив, що він залишає Карпати

iSport.ua,  4 липня 2019, 13:10
0
264
Федецький підтвердив, що він залишає Карпати
Фото: ФК Карпаты Львов
Артем Федецький

Артем Федецький зазначив, що ніяких заборгованостей перед гравцями у клубу немає.

 

 
Екс-крайній захисник збірної України Артем Федецький покинув львівські Карпати, про це повідомив футболіст офіційному сайту клубу.
 
Гравець також розповів, як прийшов до такого рішення, з якими почуттями розлучається з "левами", а також повідав, чи буде він ще виступати в якості гравця.
 
"З якими почуттями покидаю Карпати? Почуття можна охарактеризувати фразою «не дуже» (посміхається). Ви розумієте, що значить для мене ця команда, цей колектив і, головне, ця емблема. Емблема клубу й емблема міста. На душі сумно, але переді мною зараз відкривається новий життєвий етап, новий виклик. Це рішення важко назвати запланованим, воно, скоріше, спонтанне. У всякому разі, Карпати завжди були, є і будуть у моєму серці. За цю команду я завжди буду вболівати і переживати.
 
Напевно, не варто зараз заглиблюватися в деталі і внутрішню кухню клубу. Ми так вирішили, так буде краще. Звичайно, хотілося ще приносити користь команді. Однак у моєму житті відбулося чимало подій протягом останнього періоду часу, і я сприймаю це, як нове випробування. Упевнений, що пройду його гідно і з честю.
 
Хочу подякувати керівництву клубу, Петру Петровичу. Розумію, що зараз у клубі нові керівники. Так склалося, що їм залишилися певні хвостики з епохи «правління» Смалійчука. На щастя, ніяких боргів переді мною немає. Вважаю, що так повинно бути в кожному хорошому клубі. Наскільки мені відомо, боргів немає також перед іншими футболістами, які покинули команду.
 
Час покаже. Хочу зробити щось хороше для людей. Країна - як маленький футбольний колектив. Для мене відкривається новий життєвий етап, який треба прийняти з честю і робити все для того, щоб було краще для всіх", - розповів Артем.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі