Для українців відкрили кордони вже 58 країн – МЗС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для українців відкрили кордони вже 58 країн – МЗС

Казна та Політика
961
Для подорожей українських громадян в умовах пандемії наразі відкрито 58 країн.
Про це сказав на брифінгу у вівторок міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.
“Країни відносно відкриті для українців. Станом на 13 жовтня, таких країн 58. З минулого брифінгу, який відбувся 30 березня, додалось 6 країн – це гарна новина. Поганих новин немає. Нейтральна новина полягає у тому, що ці 6 країн, скажімо так, не дуже популярні серед українських туристів. Це Бахрейн, Перу, Пакистан, Сан-Томе і Прінсипі, Уганда і ЦАР”, – сказав міністр.
Які країни вже відкриті: Бразилія, Домініканська Республіка, Республіка Конго, Вірменія, Буркіна-Фасо, Того, Чад, Казахстан, Судан, Сьєрра-Леоне, Туреччина, Сербія, Албанія, Північна Македонія, Чорногорія, Білорусь, Великобританія, США, Єгипет, Туніс, Південна Корея, Ірак, Іран, Мексика, Афганістан, Південний Судан, Ефіопія, Сомалі, Кенія, Замбія, Танзанія, Багамські острови, Словенія, ОАЕ, Ямайка, Камбоджа, Бурунді, Ліван, Ірландія, Антигуа і Барбуда, Коморські острови, Пакистан, Сейшельські острови, Болгарія, Мальдіви, Еквадор, Пуерто-Ріко, Сент-Люсія, Йорданія, Колумбія, Нігерія і Гана.

Довідка Finance.ua:

  • 9 жовтня Міністерство охорони здоров’я оновило список країн “червоної” і “зеленої” зон. Оновлений список оприлюднило МОЗ.
  • Рада ЄС рекомендувала державам Євросоюзу і Єврокомісії подбати про поліпшення умов працевлаштування на сезонні роботи. Ці рекомендації можуть стосуватися і сезонних працівників з України.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас