RU
 

У Німеччині на співробітника сафарі-парку напали леви

Корреспондент.net,  5 травня 2019, 06:40
0
469
У Німеччині на співробітника сафарі-парку напали леви
Два леви напали на працівника зоопарку в Німеччині

Життю потерпілого чоловіка нічого не загрожує, проте отримані ним травми оцінюються як серйозні.

 
Два леви напали на працівника зоопарку в Німеччині, коли той зайшов у вольєр, щоб погодувати тварин. Про це повідомляє Daily Mail.
 
Інцидент стався в сафарі-парку Серенгеті-парк, розташованому в комуні Ходенхаген, Нижня Саксонія. Колеги пораненого чоловіка допомогли йому вибратися з вольєра і викликали швидку допомогу.
 
Зазначається, що 24-річний чоловік отримав серйозні поранення. На цей час він знаходиться в лікарні, його життю ніщо не загрожує.
 
Загалом у парку Серенгеті проживають понад 1,5 тисячі тварин. Його територія перевищує 120 гектарів. Він був відкритий в 1974 році. Головна особливість парку полягає в тому, що відвідувачі пересуваються по ньому на власних автомобілях.
 
Раніше повідомлялося, що в Індії слон на смерть затоптав п'ятьох осіб. Тварина напала на людей у двох поселеннях. Першими слон убив сім'ю з трьох осіб, які спали на веранді свого будинку.
 
Нагадаємо, голодний слон убив, коли його забув погодувати дресирувальник. Інцидент стався в одному з індійських штатів. Тварина також поранила колегу приборкувача.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Германиязоопарклевнападение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі