RU
 

Схудла на 13 кг жінка розповіла про мотивацію

Корреспондент.net,  15 червня 2020, 10:46
0
749
Схудла на 13 кг жінка розповіла про мотивацію
Фото: instagram.com/ww_lydiabordo

Американка займається спортом вдома і навіть разом зі своєю сім'єю. Вона знайшла дієвий спосіб мотивації.

 
Жінка схудла на 13 кілограмів за шість місяців і розкрила свій секрет мотивації. Про це американка розповіла на своїй сторінці в Instagram.
 
Мешканка американського міста Даллас 34-річна Лідія Бордо черговий раз замислилася про схуднення на святкуванні свого 33-річчя.
 
Американка дала собі слово, що буде виконувати вправи щодня. Крім того, у неї виявився велотренажер, яким вона ніколи не користувалася. Бордо вирішила, що повинна скористатися ним 300 разів протягом року.
 
Дівчина приступила до тренувань і скорегувала свою дієту, але зіткнулася з відсутністю мотивації. Тоді вона вирішила, що публікуватиме свої результати в мережі.
 
 
Зараз американка скинула 13 кілограмів за 6 місяців. Вона витрачає на вправи від півгодини до півтори години в день, бігаючи, займаючись на велотренажері, довго гуляючи з родиною. Також жінка виконує силові вправи, при цьому займається виключно вдома.
 
Бордо встає, поки її чоловік і дочка ще сплять, або виділяє час на заняття під час обідньої перерви. Американка відмовилася від фастфуду і газованих напоїв, а також стежить за своїм раціоном.
 
За словами американки, публікація своїх результатів в Instagram стала для неї чудовою мотивацією. Порівняння знімків показують той результат, який не видно на вагах.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: женщиныфотомотивацияПохудениеамериканцыInstagram
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі
Загрузка...