16:09 25.06.2018

"Укроборонпром" змінив директора "Спецтехноекспорту"

2 хв читати
"Укроборонпром" змінив директора "Спецтехноекспорту"

 Держконцерн "Укроборонпром" змінив керівника одного з провідних українських спецекспортерів - ДГЗП "Спецтехноекспорт": т.в.о. директора компанії призначено заступника директора Владислава Бельбаса, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в оборонному секторі.

За даними джерела, який очолював "Спецтехноекспорт" з грудня 2014 р. Павла Барбула звільнено з посади за згодою сторін, наказом держконцерну від 25 червня.

Інформацію про звільнення підтвердив сам П.Барбул. На своїй сторінці в Facebook у понеділок він повідомив, що завершує роботу в "Спецтехноекспорті" на посаді директора і планує співпрацювати з компанією у подальшому як радник. "Моя місія на посаді директора "Спецтехноекспорту" сьогодні завершена... Надалі допомагатиму компанії як радник", - написав він.

Згідно з офіційними даними сайта компанії, П.Барбул прийшов до "Укроборонпрому" в 2014 році: до призначення керівником "Спецтехноекспорту" він обіймав посаду директора департаменту управління активами держконцерну. До цього - керівник створеного з його участю в 2012 році ТОВ "Юридична фірма "Вокс Легум".

За даними джерела, В.Бельбас призначений на посаду заступника директора "Спецтехноекспорту" в жовтні 2014 року. За даними з відкритих джерел, до приходу в "Спецтехноекспорт", В.Бельбас обіймав посаду директора ТОВ "Дозор-Авто" (кол. "Богдан-Восток-Авто").

Створене в липні 1998 року як дочірнє підприємство держкомпанії "Укрспецекспорт", державне господарське зовнішньоторговельне підприємство (ДГЗП) "Спецтехноекспорт" з 2010 року за рішенням уряду входить до держконцерну "Укроборонпром".

Повна версія новини доступна за передплатою.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Обмеження е/е в суботу будуть удвічі меншими - "Укренерго"

"Укренерго" залучить у KfW кредит на реконструкцію підстанції у Львівській області

Перед усіма органами держвлади стоїть завдання зменшити споживання електроенергії - Шмигаль

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. стане основою української переговорної позиції під час вступу до ЄС - Стефанішина

Новий порядок розподілу лімітів запрацює із суботи в тестовому режимі, ситуація з е/е має покращитися - перший заступник глави Міненерго

Розмови про дефіцит держбюджету-2025 передчасні, Мінфін шукає додаткові внутрішні джерела фінансування оборони - міністр

Україна в реструктуризації євробондів розраховує на часткове списання боргу - міністр фінансів

"Укренерго" на останній робочий день встановило ліміти споживання е/е для кожного регіону на всю добу

Інвестфонд Inzhur планує залучити до 10 тис. інвесторів для приватизації готелю "Україна"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА