19:27 03.10.2020

Стан хворого коронавірусом Трампа чудовий, він не має проблем із диханням - лікар

1 хв читати
Стан хворого коронавірусом Трампа чудовий, він не має проблем із диханням - лікар

Стан здоров'я президента США Дональда Трампа, який раніше заразився коронавірусом, чудовий, заявив у суботу на брифінгу лікар президента Шон Конлі.

"Цього ранку у президента справи йдуть дуже добре", - сказав він.

Він нагадав, що раніше рекомендував як запобіжний захід переведення президента до військового госпіталю імені Волтера Ріда.

За словами лікаря, президенту не потрібен медичний кисень для дихання, він не відчуває труднощів із диханням або пересуванням. Конлі додав, що серце, нирки і печінка президента функціонують нормально, проте лікарі уважно стежать за станом президента.

У п'ятницю стало відомо, що Трамп і його дружина заразилися коронавірусом. Лікарі вирішили, що президенту краще провести кілька днів у госпіталі під спостереженням фахівців. Дружина Трампа Меланія перебуває на карантині в Білому домі.

Пізніше лікарі військового госпіталю імені Волтера Ріда прописали Трампу препарат Remdesivir. Крім того, раніше його особистий лікар повідомив, що Трампу ввели експериментальний препарат від Regeneron Pharmaceuticals, щоб в організмі з'явилися антитіла для боротьби проти вірусу. Крім того, він приймає вітаміни, аспірин і низку інших препаратів.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА