09:07 02.07.2014

Українські військові не здадуть луганського аеропорту - радник глави МВС

1 хв читати

Українські військові, які захищають аеропорт Луганська від незаконних збройних формувань, не здадуться, упевнений радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Є питання про те, що таке контролювати луганський аеропорт? Фактично на сьогодні ми не можемо приземляти туди літаки після катастрофи, яка була з Іл-76. Наші хлопці стоять в аеропорту, і вони не здадуться, я упевнений. Проте під'їзди до аеропорту заміновані", - сказав він в ефірі "5 каналу" у вівторок увечері.

"Для того, щоб контролювати луганський аеропорт, необхідно знищити львівських десантників із 80-ї бригади. Львівські хлопці просто так не здадуться. Доки вони живі, ніхто аеропорт не захопить. Зараз йде інформаційна війна, дуже багато різної інформації", - зазначив, у свою чергу, народний депутат України фракції "Свобода", член комітету з питань національної безпеки і оборони Юрій Сиротюк.

Він розповів, що понад десять днів українські десантники були відрізані від основних сил, у них було мало продовольства, пили дощову воду. "Зараз дуже важливо встановити з ними коридор, і всіх, хто потрапив в оточення, вивести звідти", - наголосив нардеп.

Як повідомлялося, 1 липня голова самопроголошеної "Луганської народної республіки" Валерій Болотов заявив, що аеропорт "Луганськ" перебуває під їхнім контролем.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА