07:47 26.06.2018

Бойовики 24 рази обстріляли позиції сил ЗСУ у вівторок, поранений один військовий

1 хв читати
Бойовики 24 рази обстріляли позиції сил ЗСУ у вівторок, поранений один військовий

За минулу добу незаконні збройні формування 24 рази порушували режим припинення вогню, з них чотири рази вогонь відкривався з забороненого Мінськими домовленостями озброєння, поранення дістав один український військовослужбовець, повідомили в прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася контрольованою. Ввечері російські окупаційні війська активізували бойові дії із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на Луганському, Донецькому та Маріупольському напрямках", - ідеться в повідомленні на сторінці ООС у Facebook у вівторок уранці.

Крім того, на Луганському напрямку в районі Кримського бойовики застосовували 120-мм міномети, на Донецькому напрямку - 82-мм, а на Маріупольському напрямку застосували гранатомети різних типів.

Також наголошується, що ворожа активність спостерігалася біля населених пунктів Луганське, Золоте, Мар'їнка, Кам'янка, Верхньоторецького, Гнутового, Широкиного, Павлополя та Старогнатівки. В районі населеного пункту Лебединське ворог застосував РПГ і стрілецьку зброю.

"Підрозділи Об'єднаних сил вели активну оборону і давали адекватну відповідь супротивнику. Внаслідок активних бойових дій один наш захисник поранений", - зазначили в штабі.

За даними української розвідки, двох бойовиків знищено, трьох поранено.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

8 червня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Окупанти за минулий день обстріляли шість громад Сумської області

Армія РФ знову обстріляла Нікопольський район, загинула людина - Дніпропетровська ОВА

"Епіцентр" до кінця року планує завершити будівництво п'яти ТЦ і логістичного комплексу

Кабмін запровадив бронювання постачальників і волонтерів ЗСУ, навчання БПЛА, РЕБ і такмеду та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Усі органи держвлади і держпідприємства до 31 грудня зобов'язані забезпечити економію е/е

Кабмін запровадив 50% квоту бронювання поліції, ДСНС і низки інших правоохоронців, давши право на винятки міністру оборони

Кабмін продовжив строки бронювання до року і розширив бронювання дефіцитних ВУС

Мінагрополітики доопрацьовує низку проєктів щодо впровадження земельної реформи

Стратегія розвитку агросектору до 2030 р. передбачає подальшу цифровізацію галузі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА