Документ 528/2019, поточна редакція — Прийняття від 19.07.2019
Виберіть формат файлу для збереження:

Указ
Президента України

Про делегацію України для участі у Щорічній зустрічі експертів держав - учасниць Протоколу V до Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію, і доповненого Протоколу II до названої Конвенції

1. Утворити делегацію України для участі у Щорічній зустрічі експертів держав - учасниць Протоколу V до Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію, і доповненого Протоколу II до названої Конвенції (22 - 23 серпня 2019 року в м. Женева, Швейцарська Конфедерація), в такому складі:


КЛИМЕНКО
Юрій Аркадійович

-

Постійний Представник України при Відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві, глава делегації


ДЕМЧЕНКО
Денис Русланович

-

перший секретар Постійного Представництва України при Відділенні ООН та інших міжнародних організаціях у Женеві


КОВАЛЕНКО
Володимир Тихонович

-

головний консультант Головного департаменту з питань національної безпеки та оборони Адміністрації Президента України


ПОКУШАЛОВ
Андрій Вячеславович

-

перший заступник начальника Департаменту вибухотехнічної служби Національної поліції України


ТКАЧУК
Сергій Олександрович

-

головний фахівець відділу організації піротехнічних робіт управління організації піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування Департаменту реагування на надзвичайні ситуації Державної служби України з надзвичайних ситуацій


ЧОРНИЙ
Юрій Леонідович

-

заступник начальника відділу протимінної діяльності Управління екологічної безпеки та протимінної діяльності Міністерства оборони України.

2. Делегації України під час Щорічної зустрічі експертів держав - учасниць Протоколу V до Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію, і доповненого Протоколу II до названої Конвенції взяти участь у заходах відповідно до вказівок, затверджених Міністерством закордонних справ України.

3. Кабінету Міністрів України вирішити питання щодо фінансового забезпечення участі делегації України в роботі Щорічної зустрічі експертів держав - учасниць Протоколу V до Конвенції про заборону або обмеження застосування конкретних видів звичайної зброї, які можуть вважатися такими, що завдають надмірних ушкоджень або мають невибіркову дію, і доповненого Протоколу II до названої Конвенції.

Президент України

В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ

м. Київ
19 липня 2019 року
№ 528/2019




вгору