19:18 22.12.2019

На в'їзд в Україну з Польщі утворилися багатогодинні черги

1 хв читати
На в'їзд в Україну з Польщі утворилися багатогодинні черги

Значне накопичення транспортних засобів на кордоні з Польщею утворилося в неділю в напрямку в'їзду в Україну, повідомляє Західне регіональне управління Державної прикордонної служби України.

"Інформуємо громадян про значні скупчення транспортних засобів на кордоні з Польщею в напрямку в'їзду в Україну. Найбільша кількість транспортних засобів очікує оформлення перед пунктами "Краковець-Корчова" та "Шегині-Медика", - йдеться в повідомленні прес-служби управління.

За даними прикордонників, причиною заторів стало те, що громадяни України, учні або ті, хто працює за кордоном, намагаються повернутися додому до початку різдвяно-новорічних свят.

"Наразі пункти пропуску з українського боку працюють в 1,5-2 рази більше від своєї пропускної спроможності. Зокрема, через "Шегині" за останню добу пропустили 2784 транспортні засоби та 23 387 осіб, а через пункт пропуску "Краковець" - 3366 одиниць транспорту і 16 165 пасажирів", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники просять мандрівників відстежувати ситуацію за допомогою офіційних Інтернет-ресурсів прикордонних служб України та Польщі і вибирати менш завантажені пункти пропуску.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА