День фінансів, 25 серпня: 5 тис. від нардепів, «Сейф-сервіс» від Нової пошти, штрафи за 3D знаки від поліції — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 25 серпня: 5 тис. від нардепів, «Сейф-сервіс» від Нової пошти, штрафи за 3D знаки від поліції

771
Вівторок, 25 серпня. Про новий показник «мінімалки», зарплату Зеленського і реальні штрафи за 3D номери.
«Сейф-сервіс» від Нової пошти. Компанія запустила послугу для проведення безпечних онлайн-угод між продавцями і покупцями. «Сейф-сервіс» для продавців – безкоштовний, а ось покупцю доведеться сплатити комісію за грошовий переказ в розмірі 10 гривень в тестовий період, незалежно від вартості товару, і доставку.
Протиепідемічні правила для шкіл. Міністерство охорони здоров’я оновило протиепідемічні правила для шкіл під час пандемії COVID-19. Наприклад, учням 1-4 класів пересування в школах буде дозволено без використання масок або респіраторів. А допуск вчителів на роботу може бути тільки після проведення відповідної термометрії.
5 тисяч від нардепів. Сьогодні на позачерговому засіданні Верховна Рада схвалила законопроект №3963 і тим самим підняла українцям мінімальну зарплату з 1 вересня з 4,723 тис. грн до 5 тис. грн. Скажемо вам більше, зі слів Зеленського, бюджет країни витримає триетапне підвищення мінімальної заробітної плати, заплановане на 1 вересня, 1 січня 2021 року і в середині 2021 року.
Штрафи за 3D знаки. Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив про адміністративну відповідальність за використання ЗD номерних знаків.
День фінансів, 25 серпня: 5 тис. від нардепів, «Сейф-сервіс» від Нової пошти, штрафи за 3D знаки від поліції
Він зазначив, що в пункті 4.3 ДСТУ 3650: 2019 «Дорожній транспорт. Знаки номерні транспортних засобів. Загальні технічні умови» прописано, що 3D номерні знаки не відповідають встановленим вимогам.
28 тисяч для Зеленського. Заробітна плата президента Володимира Зеленського за липень склала 28 тис. гривень. Інших складових зарплати, таких як надбавки чи премії, до зарплати глави держави законодавство не передбачає. Цікаво, що водночас глава Нацполіції в липні отримав понад 80 тисяч гривень надбавок до зарплати.
«Рішучий прибічник» МВФ. ​​Новий голова Національного банку України Кирило Шевченко налаштований продовжити співпрацю з Міжнародним валютним фондом. У тому, що він називає оптимістичним сценарієм, Україна отримає цього року ще два транші по 1,4 млрд доларів кожен від кредитора.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас