08:28 21.04.2020

44 нових випадки інфікування коронавірусом COVID-19 зафіксували в Житомирській області

1 хв читати
44 нових випадки інфікування коронавірусом COVID-19 зафіксували в Житомирській області

У Житомирській області підтвердилися ще 44 нових випадки захворювання коронавірусом COVID-19, одна людина померла, повідомив голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко.

"Станом на 22:00, за результатами лабораторного дослідження 111 проб, кількість хворих коронавірусом зросла на 44 людини. Дві повторні проби жителів м Житомир і с. Гришківці показали наявність хвороби в організмі. Станом на зараз, загальна чисельність заражень становить 270 людей", - написав Бунечко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук у понеділок увечері.

Глава ОДА зазначив, що найбільша кількість заражень спостерігається в Житомирі - 77 осіб, в Коростені - 64, і в Бердичеві - 46 випадків інфікування.

"На жаль, в результаті придбаної форми цукрового діабету та ускладнень, викликаних COVID-19, сьогодні помер житель Черняхівського району. Чоловік, 83 років, був госпіталізований 19 квітня до Черняхівського ТМО. Медики намагалися до останнього врятувати йому життя, але хвороба виявилася сильнішою" , - підсумував Бунечко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА