13:21 01.11.2018

Сироїд виступає за введення Україною санкцій проти російських фіз- і юросіб у повному обсязі

1 хв читати
Сироїд виступає за введення Україною санкцій проти російських фіз- і юросіб у повному обсязі

Віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд вважає, що Україна має у повному обсязі ввести санкції проти російських фізичних і юридичних осіб.

"Я навіть не хочу обговорювати, оскільки це було очевидно, що українцям нема чого робити в Росії. Я Росію для себе санкціонувала набагато раніше, ніж Росія мене включила до списку санкцій, тому коментувати нічого", - сказала О.Сироїд агентству "Інтерфакс-Україна" у четвер.

Вона вважає негативним те, що Україна досі не ввела в повному обсязі санкції проти Росії. "У нас росіяни є власниками української критичної інфраструктури, наприклад, Бабаков (російський олігарх Олександр Бабаков - ІФ), який володіє облгазами, і до нього не застосовано санкції. У нас є інші російські фізичні та юридичні особи, які володіють або критичної інфраструктурою, або важливими об'єктами в банківській сфері. Це все має бути під санкціями", - наголосила О.Сироїд.

Віце-спікер також зазначила, що Україна досі не притягнула до відповідальності людей, які причетні до війни на сході України: "І ще одна дуже важлива річ, на яку мене наштовхнули сьогоднішні санкції - це думки про те, що наша трагедія в тому, що ми не покарали людей, які причетні до війни, яку ми сьогодні ведемо...Це ті люди, яких Україна має покарати за те, що вони причетні до війни".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

Туреччина підтримала надання Україні зброї, але виключила участь НАТО у війні

Китай підтвердив відмову брати участь у Глобальному саміті миру і заявив, що буде "продовжувати на власний розсуд просувати мирні переговори"

Санкції країн G7 і ЄС проти РФ і КНДР за постачання зброї були скоординованими

МЗС України засудило недружні заяви прем'єр-міністра Грузії про Революцію гідності

Соцопитування: лише 29% опитаних українців довіряють Раді, громадяни хочуть, щоб парламент більше опікувався питаннями оборони та безпеки

У складі нової Єврокомісії Угорщина не отримає портфеля з питань розширення та політики сусідства - ЗМІ

США розраховують визначитися з наступником Столтенберга до саміту НАТО

Грузинський закон про іноагентів суперечить цінностям ЄС і викликає жаль у Євросоюзі - заява

Стефанчук: Згідно з Конституцією Зеленський буде президентом до вступу на посаду новообраного президента

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА