11:51 21.07.2018

Стан постраждалих у ДТП на Житомирщині стабільний, трьох планують транспортувати у Новоград-Волинський

2 хв читати

Усі постраждалі в ДТП, що сталася вранці 20 липня в Житомирській області, забезпечені необхідною медичною допомогою, ймовірно, трьох постраждалих переведуть у лікарню м. Новоград-Волинського, повідомив начальник управління охорони здоров'я Житомирської облдержадміністрації Микола Суслик.

"Наймолодші з постраждалих - дівчинка і хлопчик - стабільно важкі, але їм вже краще. Сьогодні, можливо, трьох з дев'яти осіб транспортуємо у Новоград-Волинський, де вони продовжать лікування. Медичними препаратами всі постраждалі повністю забезпечені, наразі потреби в цьому немає", - цитує М.Суслика сайт ОДА в суботу.

За його словами, постраждалі отримують максимальну медичну допомогу, їхній стан стабільний.

Згідно з розпорядженням голови ОДА Ігоря Гундича, 21 липня в Житомирській області оголошено день жалоби за загиблими в автокатастрофі поблизу с. Глибочиця.

Як повідомлялося, близько 10:40 20 липня на 127 км автодороги Київ - Чоп, поблизу с. Глибочиця Житомирського району, маршрутний автобус (сполученням Київ-Рівне) врізався в великогабаритну вантажівку DAF із напівпричепом, внаслідок чого загинули 10 осіб і ще 10 були госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості до 4 медичних закладів Житомирської області.

Серед загиблих – двоє громадян РФ, зокрема дівчинка, серед постраждалих також громадянин РФ – 10-річний хлопчик. Крім того, загинув громадянин Грузії.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

"Укренерго" не встановила ліміти енергоспоживання на середу

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА