Чому варто придбати нерухомість у Грузії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чому варто придбати нерухомість у Грузії

Нерухомість
939
Чому варто придбати нерухомість у Грузії
Апартаменти в Батумі в повну власність, в яких ви можете жити і відпочивати в зручний для вас час, а в інший – вони можуть працювати на вас. Ви можете здавати їх в оренду через керуючу компанію Орбі і заробляти від 7000$ на рік.
Звучить заманливо? І ви можете побачити все на власні очи у турі за нерухомістю від ORBI Group!
Найбільший будівельний холдинг Грузії – ORBI Group пропонує високоприбуткові апартаменти преміум класу в сучасному готельному комплексі з ремонтом, меблями і всією необхідною технікою в самому центрі туристичного Батумі.
Чому варто придбати нерухомість у Грузії
Багатоповерховий готельний комплекс Twin Tower від ORBI Group знаходиться в 50 метрах від моря, навпроти всесвітньо відомих “Танцюючих фонтанів” і батумського бульвару. В Twin Tower передбачено 7 000 квартир і повна інфраструктура для комфортного проживання: ресепшн, клінінг, охорона, цілодобове обслуговування в номерах, магазини, ресторани, кафе, басейн, фітнес-центр, SPA, дитячі майданчики. Все враховано: просто живіть, здавайте в оренду і заробляйте!
Потіште себе незабутніми вихідними! Вирушайте разом з ORBI Group з 28 червня по 2 липня в тур за нерухомістю, відкрийте для себе можливості ведення бізнесу, який не вимагає зусиль. Щодня на вас чекають розваги на будь-який смак, знаменита грузинська гостинність, екскурсії, насичена і цікава програма.
Тур за нерухомістю включає переліт, проживання, розважальну програму, приголомшливі грузинські застілля з почесним гостем Вахтангом Кікабідзе. І це ще не все! Тільки зараз при купівлі туру ви отримуєте квиток на концерт Елтона Джона!
Чому варто придбати нерухомість у Грузії
Сьогодні в Грузії створені одні з найкращих умов у світі для залучення інвесторів на ринок нерухомості. Країна перебуває на 9 місці у рейтингу Doing Business за легкістю ведення бізнесу. Крім того, у Грузії немає ЖОДНИХ податків на нерухомість, а оформлення угоди купівлі-продажу триває лише 30 хвилин.
Батумі – одне з найдавніших міст світу, яке традиційно відвідують мільйони туристів на рік. За версією видання “National Geographic Traveler”, він знаходиться в списку 10 найкращих міст Європи поряд з Ніццою, Палермо, Амстердамом і Оксфордом. Туристичний бум залучив на ринок нерухомості Батумі таких готельних гігантів, як Sheraton, Radisson Hotels & Resorts, Hilton Hotels & Resorts, Marriott International. Але і це ще не все. Поряд з вже наявними 20 казино у місті планується побудувати ще 30 ігрових закладів. Справжній Лас-Вегас у Європі!
І сьогодні ви можете побачити своїми очима унікальне поєднання давніх східних традицій в архітектурі і сучасних тенденцій у будівництві, оцінити легендарну грузинську гостинність і насолодитися незабутнім Чорним морем, з якого виростають неймовірні вічнозелені гори. ORBI Group запрошує вас у дивовижний тур за задоволенням і комфортом!
Відпочивайте з користю! Тур за нерухомістю – розумні інвестиції з видом на море!
Офіси ORBI Group в 10 містах України
ORBI Group – інвестиції з видом на море
Телефонуйте, ми працюємо без вихідних. 0800300040
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас