15:51 28.11.2019

Держстат у грудні здійснить пробний перепис населення

1 хв читати
Держстат у грудні здійснить пробний перепис населення

Державна служба статистики анонсувала підготовчий етап Всеукраїнського перепису населення 2020 року - пробний перепис, який відбудеться з 1 до 26 грудня 2019 року.

Згідно з повідомленням на сайті Держстату, пробний перепис відбудеться в частині Оболонського району Києва та Пісківської ОТГ Бородянського району Київської області.

"Під час пробного перепису населення в кожному приміщенні запишуть усіх осіб, які станом на 00:00 1 грудня 2019 року проживали в ньому, враховуючи тих, хто проживає тимчасово. Із числа тих, хто постійно проживає, запишуть також тимчасово відсутніх", - пояснив Держстат.

Жителі цих територій із 1 до 10 грудня можуть самостійно заповнити анкету на спеціальному порталі в інтернеті за наявності електронного підпису, з 14 до 23 грудня - надати відомості переписувачу, який прийде за адресою, або самостійно відвідати переписне відділення, зазначається у повідомленні.

Контрольний обхід окремих приміщень заплановано на 24-26 грудня.

Раніше міністр Кабінету Міністрів Дмитро Дубілет анонсував відмову від традиційного перепису населення у 2020 році на користь електронного перепису вже цього року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чотири людини загинули під час обвалення ресторану на Майорці

Єгипет та США тимчасово передаватимуть гуманітарну допомогу для жителів Гази через КПП "Керем-Шалом"

Окупанти обстріляли Слобідський район Харкова, частково зруйновано ліцей

Росіяни обстріляли 12 громад у прикордонні Сумської області

На Лиманському, Сіверському, Курахівському, Времівському, Оріхівському та Придніпровському напрямках ситуація залишається стабільно напруженою - Генштаб ЗСУ

У ХАРКОВІ ЧУТНО ВИБУХИ - МЕР МІСТА

За добу відбулося 90 бойових зіткнень, напруженою залишається ситуація на Куп'янському, Покровському, Краматорському та Харківському напрямках - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 2 ракетних і 33 авіаудари по Україні - Генштаб ЗСУ

Кондратюк позитивно оцінює результати візиту маршалка Сенату Польщі

Зеленський зустрівся з маршалком Сенату Республіки Польща

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА