08:05 23.08.2018

Один боєць ЗС України загинув, один поранений унаслідок 24 обстрілів бойовиків за середу

1 хв читати
Один боєць ЗС України загинув, один поранений унаслідок 24 обстрілів бойовиків за середу

За минулу добу бойовики на Донбасі 24 рази обстріляли позиції Збройних сил України, в тому числі із застосуванням важкого озброєння, в результаті чого один український вояк загинув, один отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил (ООС).

"Російські окупаційні війська вели прицільний вогонь з БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а на окремих напрямках з мінометів калібру 82 і 120 мм, .... Унаслідок бойових дій один український захисник загинув, один поранений", - йдеться в зведенні станом на 07.00 четверга, опублікованому на сторінці прес-центру штабу ООС в соцмережі Фейсбук.

Обстріли здійснювалися по позиціях ЗСУ поблизу Станиці Луганської, Кримського, Катеринівки, Опитного, Пісків, Мар'їнки, Старогнатівки, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного. Поблизу Гнутового окупанти обстріляли позиції Об'єднаних військ з артилерії калібру 122 мм. Також противник застосував проти наших захисників 120 мм міномети довкола Кримського та 82 мм міномети біля населеного пункту Піски.

Унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення

Протягом поточної доби бойовики з артилерії, мінометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї обстріляли позиції українських захисників поблизу Новотошківського, Кримського, Старогнатівки і Водяного.

"За даними української розвідки, один окупант знищений", - додали в прес-центрі штабу ООС.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА