22:08 13.10.2020

Двоє людей затримані за розбійний напад у центрі Києва

1 хв читати

У результаті спецоперації в центрі Києва співробітниками правоохоронних органів затримані двоє осіб за участь у розбійному нападі, повідомляє прес-служба Офісу Генерального прокурора України.

"Встановлено, що 13 жовтня близько 18:30 на бульварі Лесі Українки в Києві двоє невідомих скоїли напад на підприємця, який обмінював валюту. Погрожуючи потерпілому предметом, схожим на гранату, вони заволоділи сумкою з грошима, після чого зникли з місця злочину на автомобілі", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті Офісу генпрокурора у вівторок ввечері.

В результаті спецоперації, проведеної співробітниками Нацполіції України, автомобіль утікачів вдалося заблокувати на вулиці Хрещатик, а самих нападників затримати.

"Затриманими виявилися двоє громадян України, уродженці Грузії, раніше судимі за майнові злочини. Зараз зазначеним особам готується повідомлення про підозру і вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою", - підсумували в Офісі генпрокурора.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОН України затвердило скорочені освітні програми українознавчого компонента для школярів за кордоном

Кількість загиблих у Харкові зросла до семи - ДСНС

Спецслужби РФ мають намір активізувати диверсійну діяльність проти країн НАТО - ISW

Окупанти завдали ударів по цивільній залізничній інфраструктурі Харківщини, поранені шестеро залізничників

Звільнені від відбування покарання перші ув'язнені, які підуть на фронт

Зеленський про атаку на Харків: Російські терористи користуються браком ППО і можливостей знищувати пускові установки РФ поблизу кордонів

Кількість загиблих у Харкові зросла до шести - обладміністрація

Прикордонники не беруть до уваги застосунок "Резерв+" під час перетину кордону

На сумському напрямку у ворога зосереджені певні сили, але їх недостатньо для удару стратегічного рівня - Держприкордонслужба

У Харкові четверо загиблих, ще двох людей шукають - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА