BMW представив гібридний суперкар з розгоном до "сотні" за 3 секунди (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

BMW представив гібридний суперкар з розгоном до "сотні" за 3 секунди (відео)

Технології&Авто
948
Німецький автовиробник представив концепт гібридного спорткара BMW Vision M NEXT, який дозволить водію насолоджуватися самостійним водінням або ж доручити своє транспортування з точки A в точку B системі автономного управління.
При створенні дизайну новинки фахівці бренду надихалися моделями BMW Turbo і BMW i8, більше того, окремі експерти вважають, що BMW Vision M NEXT – це і є BMW i8 наступного покоління. В інтер’єрі звертає на себе увагу кермо незвичайної форми, новий інтерфейс BOOST Pod з трьома дисплеями, включаючи Curved Glass Display і проекційний AR-HUD на лобовому склі.
Зазначається, що платформа Power PHEV дозволяє водію вибрати повнопривідний/задньопривідний електричний або задньопривідний ДВС-режим, в якому автомобіль буде приводитися в рух турбованим чотирициліндровим бензиновим двигуном. Сумарна потужність рухової установки становить 441 кВт (600 к.с.), що дозволяє BMW Vision M NEXT розганятися до 300 км/год, набираючи першу “сотню” за 3 секунди.
У повністю електричному режимі запас ходу становить 100 км, чого, на думку творців, цілком достатньо для типових “зелених” поїздок, наприклад, в центрі великих міст або ж в приміських житлових зонах. Про терміни виходу серійної моделі на базі BMW Vision M NEXT поки нічого не відомо.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас