16:43 26.12.2019

Нові точки розведення сил на Донбасі відомі і обговорюються в рамках ТКГ

1 хв читати
Нові точки розведення сил на Донбасі відомі і обговорюються в рамках ТКГ

Міністр оборони України Андрій Загороднюк повідомив, що нові точки розведення сил та засобів на Донбасі вже відомі і обговорюються в рамках Тристоронньої контактної групи.

"Ми говоримо про повне перемир'я з 1 січня. Тобто ми наразі готуємося до цього і працюватимемо... За точками. Так, ми визначили наші точки. Як ми вже говорили, ці точки мають абсолютно чіткий гуманітарний характер - тобто це переходи, де населення може перетинати лінію зіткнення. Наразі їх обговорюють у Тристоронній контактній групі", - сказав Загороднюк під час брифінгу в Міністерстві оборони у четвер.

За його словами, поки що назву нових точок не можна озвучити. "Для нас вони вже відомі, вони нам повністю підходять, там немає ризиків", - пояснив міністр.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський розповів, що в рамках ТКГ в Мінську буде узгоджено поки що три "гуманітарні" точки для подальшого розведення сил на Донбасі до кінця березня наступного року, про що домовилися в Парижі на зустрічі лідерів країн "нормандського формату".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА