День фінансів, 18 березня: переваги кредитки під час карантину, більше "Доступних кредитів", до України повертають безкоштовно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 18 березня: переваги кредитки під час карантину, більше "Доступних кредитів", до України повертають безкоштовно

2315
Середа, 18 березня. Життя країни під час карантину:
Припинення залізничних, авіа- та автобусних пасажирських перевезень. О 12:00 в Україні припинилося виконання всіх залізничних, авіаційних та автобусних міжміських та міжобласних пасажирських перевезень.
Без метро: нові маршрути наземного транспорту. Київський метрополітен призупинив перевезення пасажирів, а саме з 23:00 до 3 квітня (попередньо). Маршрути наземного пасажирського транспорту, що дублюють гілки метро.
Е-декларації – пізніше. Верховна Рада підтримала законопроєкт, спрямований на запобігання виникненню та поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19). Тепер держслужбовці можуть подати декларацію за минулий рік на три місяці пізніше, ніж того вимагає чинне законодавство. Треба встигнути в строк до 1 червня.
Повернутися в Україну можна безкоштовно. Володимир Зеленський назвав міста, з яких можна буде безкоштовно або за пільговими цінами дістатися до України. Мінінфраструктури: готуються спецрейси для евакуації українців. Список міст.
У Приватбанку обмін тільки онлайн. З 18 березня ПриватБанк проводитиме валютообмінні операції для клієнтів фізичних осіб у безготівковому форматі через Мобільний банк Privat24, веб-версію Приват24 та мережу терміналів самообслуговування. Будь-які операції з готівковою гривнею як в касах банку, так і у мережі банкоматів, проводяться в звичайному режимі.
“Нова пошта” збереже безкоштовно. Компанія з 18 березня скасовує плату за зберігання посилок клієнтів до кінця карантину. Як зазначає пресслужба, всі відділення оснащені дезінфекторами, захисними масками, рукавичками. Постійно проводиться прибирання всіх поверхонь за допомогою дезінфікуючих засобів.
Шість причин користуватися кредитками під час карантину. У кредитних карток є купа переваг. Але під час карантину вони стають не просто зручним, а, скоріше, необхідним платіжним засобом. Про всі переваги.
Доступні кредити 5-7-9%. Взяти побільше. Кабмін удосконалить механізм держпрограми «доступні кредити “5-7-9%”, зокрема, передбачається збільшення максимальної суми кредиту з 1,5 млн грн до 2 млн грн і перегляд розрахунку процентної ставки за кредитом. Про нові можливості.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас