HP представила нові VR-гарнітури для роботи і розваг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

HP представила нові VR-гарнітури для роботи і розваг

Технології&Авто
352
Компанія HP провела презентацію фірмових аксесуарів на базі платформи віртуальної реальності AltspaceVR. Під час заходу бренд представив відразу два пристрої: ігрову гарнітуру HP Reverb G2 з високою роздільною здатністю дисплеїв, і її бізнес-версію з додатковими датчиками, що відстежують напрям погляду користувача і частоту його пульсу.
Хедлайнером презентації стала VR-гарнітура HP Reverb G2 Omnicept Edition. Новинка оснащена фронтальною камерою і набором датчиків для відстеження руху очей і частоти серцевих скорочень. Інструментарій HP Omnicept SDK аналізує ці дані за допомогою моделей машинного навчання, визначаючи стан користувача під час VR-сеансу. Пристрій надійде в продаж в 2021 році, і, як запевняє вендор, дозволить компаніям поліпшити результати навчання співробітників і розширить можливості спільної роботи.
Компанія відзначила, що на тлі пандемії технології віртуальної реальності значно вплинули на напрямок розвитку бізнесу.
«VR-технології застосовуються в сфері розробки продуктів, архітектури та проектування, а також в охороні здоров’я. У всьому світі набирає популярностіь зовсім новий напрямок – LBE (location based entertainment), розважальні центри і парки. Також компанії використовують VR в освітніх цілях починаючи від навчання техобслуговування обладнання до розвитку навичок публічних виступів», – розповіла керівник підрозділу HP VR в Європі Сесіль Тезенас Дю Монсель.
Компанія також представила споживчу версію VR-гарнітури HP Reverb G2, розроблену спільно з Valve і Microsoft. Цей пристрій для ігор в домашніх умовах отримав пару 2,89-дюймових дисплеїв з роздільною здатністю 2160×2160 на око. Новинка надійде в продаж у січні 2021-го за ціною $599.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас