ua en ru

Стрілянина в Херсоні: жертвою виявився місцевий бізнесмен Ігор Пащенко

Стрілянина в Херсоні: жертвою виявився місцевий бізнесмен Ігор Пащенко Фото: місце вбивства Пащенко (hr.npu.gov.ua)

Жертвою стрілянини в Херсоні виявився скандально відомий бізнесмен

В результаті стрілянини в Херсоні загинув місцевий бізнесмен Ігор Пащенко. Про це РБК-Україна повідомили інформовані джерела.

Зазначимо, брат Пащенка фігурував у скандальному викраденні і арешті колишнього мера Херсона Володимира Сальдо в Домініканській республіці. У той же час брат Пащенка стверджував, що сам став жертвою викрадення. Також повідомлялося, що після цього на Ігоря Пащенка переоформили частину активів Сальдо, оформлених на підставних осіб

За даними місцевих ЗМІ, нещодавно Сальдо через Мін'юст повернув собі один з таких об'єктів - комплекс "Загублений світ", а бізнесмен продовжував судитися з ним.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпровському районі Херсона невідомий влаштував стрілянину, в результаті чого від отриманих поранень загинув чоловік. За словами свідка, невідомий здійснив кілька пострілів у його 49-річного сусіда та знайомого, після чого нападник зник.

Поліція оголосила оперативний план "Сирена". Відкрито кримінальну справу за статтею "умисне вбивство", проводяться першочергові слідчо-оперативні заходи.