15:15 16.07.2020

Верещук є найреальнішим кандидатом в мери Києва від "Слуги народу" - джерело

2 хв читати
Верещук є найреальнішим кандидатом в мери Києва від "Слуги народу" - джерело

Народний депутат із фракції "Слуга народу", голова підкомітету з державної безпеки та оборони Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Ірина Верещук є найімовірнішим кандидатом від партії влади в мери Києва.

"Верещук є найреальнішим кандидатом від партії "Слуга народу" в мери Києва за підсумками праймеріз", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в партії.

Цю інформацію підтверджують й інші джерела агентства.

Верещук у 2010-2015 рр. була мером міста Рава-Руська Львівської області. Обрана народним депутатом за списком партії "Слуга народу" під №29.

15 липня народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що 16 липня на засіданні фракції відбудуться внутрішньопартійні праймеріз із вибору кандидата на посаду мера Києва. "Президент (Володимир Зеленський - ІФ) запропонував саме на засіданні фракції провести праймеріз: буде презентація програм, буде голосування фракції, думка ради Київської міської партійної адміністрації та президента України", - сказав Качура журналістам у середу після закінчення засідання Верховної Ради.

У праймеріз "Слуги народу" на кандидата в мери Києва беруть участь, щонайменше, чотири народних депутати від цієї партії: Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський та Олександр Качура. Також 15 липня про свій намір брати участь у праймеріз повідомив депутат від "Слуги народу" Дмитро Гурін, обраний в окрузі №218 Києва.

19 червня заступник керівника Офісу президента України Кирило Тимошенко повідомив, що кандидат від влади в мери Києва стане відомий через декілька тижнів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зеленський: Важливо, щоб лідери з великим політичним впливом допомагали залучати до Саміту миру інших лідерів, які все ще балансують між Україною та Росією

Київ пропонує європейські варіанти змін до розподілу повноважень між державною та місцевою владами - заступник мера

Більшість українців продовжує довіряти Зеленському як чинному президенту - КМІС

Глобальний саміт миру може мати продовження в парламентському вимірі - Стефанчук

Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав більшість передвиборчих обіцянок, половина з них звинувачує в цьому його оточення - КМІС

Участь Китаю в Глобальному саміті миру могла б зробити практичний внесок у досягнення справедливого й довготривалого миру в Україні - МЗС

Верхня палата парламенту Швейцарії відхилила план допомоги Україні на CHF5 млрд через "боргове гальмо"

Порошенко: Верховна Рада несе відповідальність за якість кадрової політики, досить мовчки натискати кнопки

Майже половина українців бачить погіршення в ситуації з демократією та економікою в країні за п'ять років каденції Зеленського - КМІС

Угорщина може позбутися права вето під час голосування в Євросоюзі - DW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА