07:30 25.07.2018

За минулу добу бойовики 33 рази порушили "режим тиші", втрат серед українських військових немає

1 хв читати
За минулу добу бойовики 33 рази порушили "режим тиші", втрат серед українських військових немає

На Донбасі за минулу добу бойовики 33 рази порушили режим припинення вогню, з них 3 рази з важкого озброєння, втрат серед українських військових немає, повідомили в прес-центрі штабу операції об'єднаних сил (ООС).

"Противник 33 рази відкривав вогонь по позиціях наших військ, в тому числі 3 рази з важкого озброєння, забороненого мінськими домовленостями ... За минулу добу втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - сказано в зведенні ООС на сторінці в соцмережі Фейсбук в середу вранці .

Зокрема зазначається, що бойовики вели прицільний вогонь по захисниках Кримського, Золотого, Луганського, Південного, Новгородського, Залізного, Авдіївки, Мар'їнки, Опитного, Пісків, Новотроїцького, Водяного, Павлополя, Талаківки, Лебединського та Широкиного.

Разом з тим, НВФ поблизу Водяного застосували міномет калібром 120-мм, захисників Новотроїцького обстріляли з артилерійських систем калібром 122-мм, а в бік Лебединського летіли 122-мм артилерійські снаряди, 120-мм і 82-мм міни.

За даними української розвідки один бойовик отримав поранення.

"Протягом поточної доби бойовики російських окупаційних військ два рази відкривали вогонь по позиціях українських захисників поблизу Луганського і Південного", - сказано в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА