RU
 

Зеленський обміняється візитами з прем'єром Індії

Корреспондент.net,  1 серпня 2019, 17:59
0
205
Зеленський обміняється візитами з прем єром Індії
Фото: president.gov.ua
Зеленський поговорив з новим прем'єром Індії

Президент подзвонив новообраному прем'єр-міністрові Індії, щоб привітати його з перемогою на виборах. Політики домовилися обмінятися візитами.

 
Президент України Володимир Зеленський поговорив по телефону з прем'єр-міністром Індії Нарендрою Моді. Про це повідомляє пресслужба глави держави в четвер, 1 серпня.
 
Зеленський привітав Нарендру Моді з переконливою перемогою на загальнонаціональних парламентських виборах і переобранням на посаду прем'єр-міністра Індії.
 
Також політики погодилися з необхідністю активізації політичного діалогу на найвищому рівні, зокрема про обмін візитами найближчим часом, обговорили шляхи зміцнення економічних зв'язків і розширення військово-технічного співробітництва.
 
Сторони також позитивно відзначили інтерес індійської молоді до навчання в закладах вищої освіти України, зростання уваги до індійського кінематографа в нашій країні, традиційну популярність Індії серед українців.
 
Нагадаємо, що раніше в Індії пройшли найбільші у світі вибори - з 900 мільйонами виборців і 800 тисячами виборчих дільниць по всій країні.
 
Також повідомлялося, що Зеленський дав громадянство проповідниці з Індії.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: УкраинаИндияВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі