10:01 05.05.2018

У поліції відкрили ще два провадження у справі стрілянини в міськраді Нікополя

1 хв читати
У поліції відкрили ще два провадження у справі стрілянини в міськраді Нікополя

Правоохоронці м. Нікополя (Дніпропетровська обл.) відкрили ще два провадження внаслідок сутичок і стрілянини на сесії міськради 4 травня, повідомили в Нацполіції.

"Після звернення за заявою міського голови Нікополя Андрія Фісака було відкрито провадження за статтею 129 Кримінального кодексу (погроза вбивством), а після заяви депутата міськради Олександра Рибакова - за частиною 2 статті 296 (хуліганство, вчинене групою осіб). Таким чином, загалом відкрили чотири кримінальні провадження", - йдеться в повідомленні на сайті радіо "Свобода", розміщеному в п'ятницю ввечері з посиланням на міський відділ поліції.

Як повідомлялося, 4 травня депутат Нікопольської міськради Олександр Рибаков стріляв із пістолета в залі засідань після того, як активісти, що прийшли на позачергову сесію, наділи йому на голову пакет із кефіром.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 293 і ч. 4 ст. 296 КК України (групове порушення громадського порядку і хуліганство із застосуванням зброї) на сесії Нікопольської міської ради, коли один із присутніх вчинив кілька пострілів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА