08:12 09.05.2018

За минулу добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по українських позиціях, один військовий загинув, четверо поранені

1 хв читати
За минулу добу бойовики 21 раз відкривали вогонь по українських позиціях, один військовий загинув, четверо поранені

За минулу добу незаконні збройні формування 21 раз відкривали вогонь по позиціях сил ООС, один військовослужбовець загинув, четверо поранені, повідомляє прес-центр Операції.

"За минулу добу, 8 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася складною і характеризувалася збільшенням застосування противником важкого озброєння, особливо артилерії. Під час бойових дій четверо наших воїнів отримали поранення", - йдеться у зведенні станом на 7.00 середи, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Facebook.

У прес-центрі зазначили, що в районах населених пунктів Кримське, Попасна, Троїцьке, Луганське, Зайцеве незаконні збройні формування застосовували 152 і 122-мм артилерію, міномети. Поблизу населених пунктів Авдіївка, Мар'їнка, Шахта Бутівка, Широкіне тривали бої із застосуванням стрілецької зброї. Підрозділи Об'єднаних сил давали адекватну відповідь і вели активну оборону.

Як зазначається, бойові дії найбільш активно тривали на Кримському, Світлодарському, Авдіївському та Маріупольському напрямках.

"Окупанти 8 травня вкотре застосували по мирних жителях населених пунктів Зайцеве та Лоскутівка гармати 152 і міномети 120-калібрів. Снаряди потрапили в житлові будинки і господарські споруди", - підкреслили в прес-центрі.

За даними української розвідки, один бойовик знищений і п'ятеро отримали поранення.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА