08:06 04.07.2019

Порошенко закликав українців вийти на акцію протесту проти скасування закону про люстрацію

1 хв читати
Порошенко закликав українців вийти на акцію протесту проти скасування закону про люстрацію

П'ятий президент України Петро Порошенко закликав українців вийти на акцію протесту 4 липня проти скасування закону про люстрацію у будівлі Конституційного суду (КС) України на вул.Жилянській в Києві.

"Закликаю всіх небайдужих прийти завтра о 9:30 до стін КС. Реванш не пройде! Україна переможе!", - написав Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Фейсбук.

Він зазначив, що "в руках суддів Конституційного суду - можливе рішення про повернення до влади людей, які п'ять років ненавиділи Революцію Гідності і які всі п'ять років мріяли про реванш".

"Ми не будемо спокійно мовчати і чекати повернення в 2013-й рік. Моя політична сила "Європейська Солідарність" разом з іншими громадськими організаціями та рухами під стінами Конституційного Суду потребують справедливого і єдино вірного рішення. Люстрація - це шлях до політичного очищення України від її авторитарного минулого!", - додав Порошенко.

Як повідомлялося, активісти партії Порошенко "Європейська Солідарність" мають намір 4 липня о 9.30 провести акцію протесту проти скасування закону про люстрацію у будівлі Конституційного суду України.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Більшість українців продовжує довіряти Зеленському як чинному президенту - КМІС

Глобальний саміт миру може мати продовження в парламентському вимірі - Стефанчук

Половина опитаних українців вважають, що Зеленський не виконав більшість передвиборчих обіцянок, половина з них звинувачує в цьому його оточення - КМІС

Участь Китаю в Глобальному саміті миру могла б зробити практичний внесок у досягнення справедливого й довготривалого миру в Україні - МЗС

Верхня палата парламенту Швейцарії відхилила план допомоги Україні на CHF5 млрд через "боргове гальмо"

Майже половина українців бачить погіршення в ситуації з демократією та економікою в країні за п'ять років каденції Зеленського - КМІС

Угорщина може позбутися права вето під час голосування в Євросоюзі - DW

Дозвіл Україні бити по території РФ може бути розширений і це залежатиме від ситуації на полі бою – Білий дім

Голова "Нафтогазу" Чернишов може повернутися в уряд - депутат Железняк

Україна визнає і Ізраїль, і Палестину - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА