ua en ru

На Донбасі за добу постраждали 4 українських військових, - Міноборони

На Донбасі за добу постраждали 4 українських військових, - Міноборони Фото: ілюстративне фото (facebook.com theministryofdefence.ua)

Бойовики 44 рази обстрілювали сили АТО

На Донбасі за минулу добу, 30 квітня 2018 року, постраждали четверо українських військовослужбовців. Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України Максим Праута.

Так, за словами представника Міноборони, за минулу добу бойовики 44 рази обстрілювали українські позиції на Донбасі, внаслідок бойових дії четверо українських військових отримали поранення.

Зокрема, Праута повідомив, що на Луганському напрямку було зафіксовано 8 обстрілів. Зазначається, що бойовики застосовували БМП, гранатомети та стрілецьку зброю. А на Донецькому напрямку було зафіксовано 36 обстрілів.

"Станом на 9 годину ранку 1 травня бойовики здійснили два обстріли на Луганському напрямку та чотири - на Донецькому", - повідомив Праута.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією прес-центру операції об'єднаних сил, на Донбасі за добу, 30 квітня, поранення зазнали троє українських військових.

Відзначимо, вчора на Донбасі почалася операція об'єднаних сил (ООС), яка змінила антитерористичну операцію (АТО).