В УЗ назвали найбільш затребувані напрямки пасажирських поїздів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В УЗ назвали найбільш затребувані напрямки пасажирських поїздів

Фондовий ринок
4677
В «Укрзалізниці» озвучили популярні напрямки поїздів, які курсують з України. Залізничний пасажиропотік у напрямку Москви істотно знизився.
Про це розповів начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування “Укрзалізниці” Олександр Красноштан в інтерв’ю ЦТС.
«Москва падає зі швидкістю близько 20% на рік. Заповнюваність поїзда Харків-Москва – 30%, Пітер – те ж саме, – повідомив Красноштан. – Чесно кажучи, ми вже оптимізували Москву: потяги Харків-Москва, Одеса-Москва, Львів-Москва, Ковель-Москва курсують вже через день, замість щоденного графіка. Щодо потяга Київ-Пітер теж є великі питання – там 5 вагонів з заповнюваністю 20-30% – це абсолютно нецікаво з точки зору бізнесу. Думаю, ми будемо оптимізувати ці речі».
При цьому в УЗ задоволені показниками пасажиропотоку поїздів, які прямують у європейські країни.
«Варшава – хороший продукт, який досить серйозно продається, – зазначає Красноштан. – Ми дуже задоволені. Львів, Вроцлав, Відень – теж непогані. Що стосується Київ-Рига (поїзд «Чотири столиці» – ред.) зараз заповнюваність 40%. Ми поки що не задоволені пасажиропотоком, але задоволені динамікою. Є надія, що поїзд буде успішним».
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас