Документ z0682-20, чинний, поточна редакція — Прийняття від 06.07.2020
( Остання подія — Набрання чинності, відбулась 04.08.2020. Подивитися в історії? )
Виберіть формат файлу для збереження:

МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ

НАКАЗ

06.07.2020  № 1523


Зареєстровано в Міністерстві
юстиції України
21 липня 2020 р.
за № 682/34965

Про внесення змін до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства охорони здоров'я України - Подяку Міністерства охорони здоров'я України та Почесну грамоту Міністерства охорони здоров'я України

Відповідно до пункту 8 частини четвертої статті 10 Закону України "Про центральні органи виконавчої влади" та пункту 8 Положення про Міністерство охорони здоров'я України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2015 року № 267 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 р. № 90), НАКАЗУЮ:

1. Унести до Положення про відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства охорони здоров'я України - Подяку Міністерства охорони здоров'я України та Почесну грамоту Міністерства охорони здоров'я України, затвердженого наказом Міністерства охорони здоров'я України від 14 травня 2012 року № 352 (у редакції наказу Міністерства охорони здоров'я України 17 вересня 2012 року № 719), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 29 травня 2012 року за № 850/21162, такі зміни:

1) пункт 1.4 розділу I викласти у такій редакції:

"1.4. Нагородженим Почесною грамотою працівникам підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України, та працівникам, зазначеним в абзаці четвертому пункту 1.2 розділу I цього Положення, може виплачуватись одноразова винагорода за рахунок коштів підприємства, установи, організації, де вони працюють, згідно з рішенням керівника.".

2) пункт 2.1 розділу II викласти у такій редакції:

"2.1. Подання про нагородження працівників Подякою або Почесною грамотою вноситься на ім'я Міністра державним секретарем за клопотанням керівників структурних підрозділів апарату Міністерства, Міністром охорони здоров'я Автономної Республіки Крим, керівниками структурних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій, керівниками центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра, а також керівниками підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров'я України.".

2. Департаменту управління персоналом (Петровій К.) забезпечити подання цього наказу в установленому порядку на державну реєстрацію до Міністерства юстиції України.

3. Контроль за виконанням цього наказу залишаю за собою.

4. Цей наказ набирає чинності з дня його офіційного опублікування.

Міністр

М. Степанов

ПОГОДЖЕНО:

Керівник Секретаріату Спільного
представницького органу сторони
роботодавців на національному рівні

Перший заступник Голови Спільного
представницького органу об’єднань профспілок

В.о. Голови Національного агентства
з питань державної служби





Р. Іллічов


О. Шубін


В. Купрій



вгору