RU
 

Суркіс: Не бачу, як Динамо з такою грою може потрапити в Лігу чемпіонів

iSport.ua,  20 липня 2020, 08:24
0
690
Суркіс: Не бачу, як Динамо з такою грою може потрапити в Лігу чемпіонів

Президент Динамо зазначив, що у нього залишилося всього десять днів на прийняття рішень.

Президент київського Динамо Ігор Суркіс в коментарі "Профутболу" підбив підсумки завершення сезону команди.

"Після гри з Колосом у мене немає жодних емоцій. Я повністю спустошений. І вважаю, що які б негаразди нас не спіткали - і велика кількість травмованих, і те, що на підготовку до цієї гри у нашої команди було на день менше, ми в будь-якому стані повинні обігравати такі команди, як Колос.

Я нікого не хочу образити, але якщо ми ставимо перед собою завдання потрапити в Лігу чемпіонів, то повинні такі команди обігрувати. Особливо в матчі, в якому вирішувалася доля путівки в кваліфікацію Ліги чемпіонів. Про друге місце я зараз не кажу.

Сезон з самого початку не видався. Важкий графік, адже дуже важко вкочуватися в сезон, коли ти граєш через два дні на третій. Якщо пам'ятаєте, у нас була гра з Шахтарем, а відразу після неї з Брюгге. У футболі таке буває: команда не змогла вибратися з піке, в яке потрапила, і втрачала очки там, де не повинна була втрачати. Можна зайняти друге місце, але показувати при цьому хороший, якісний футбол. На жаль, в цьому сезоні таких ігор у нас практично не було.

Потрібно добре попрацювати в цей короткий період і розібратися в тому, що відбувається. Подумати і прийняти рішення, куди ми йдемо далі. Я буду розмовляти з Михайличенком, ми будемо обговорювати це. Мене не влаштовує той футбол, який показує команда. Напевно, його він також не влаштовує. Ми повинні зустрітися і поговорити. Сезон завершено, час є. У всякому разі десять днів у нас є для прийняття рішення. Вже через десять днів команда знову збереться.

Давайте ми зараз не будемо поспішати, а спокійно розберемося, і потім вже будемо ставити завдання. Поки я не бачу, яким чином ми з такою грою можемо потрапити в Лігу чемпіонів", - зазначив Суркіс.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі