08:28 28.06.2018

У Великій Британії назвали можливі наслідки зустрічі Путіна з Трампом

2 хв читати
У Великій Британії назвали можливі наслідки зустрічі Путіна з Трампом

В уряді Великої Британії побоюються, що президент США Дональд Трамп може піти на поступки під час зустрічі з Володимиром Путіним, які негативно позначаться на обороноздатності країн НАТО

Співрозмовники газети The Times в британському уряді заявили, що побоюються зустрічі Дональда Трампа з Володимиром Путіним, яка орієнтовно відбудеться в середині липня. На їхню думку, американський президент може піти на поступки, які будуть невигідні для Північноатлантичного альянсу. "Складно виступати проти миру, але чи буде це справжній мир", - запитує одне з джерел газети.

На їхню думку, результатом переговорів можуть стати відмова США від спільних навчань НАТО в Норвегії цієї осені, рішення створити американську базу в Польщі за власний кошт польського уряду, а також визнання приєднання Криму до Росії і зміна режиму санкцій.

Що стосується відмови від навчань в Норвегії, то, як вважають британські офіційні особи, Трамп може виправдати це бажанням заощадити гроші американських платників податків. Приводом для подібних побоювань стало недавнє рішення США відмовитися від спільних навчань з Південною Кореєю після переговорів глави Білого дому з лідером КНДР Кім Чен Ином.

Один зі співрозмовників The Times припустив, що Трамп може піти на поступки, вимагаючи від Москви видачі США Едуарда Сноудена, який отримав притулок у Росії.

Зустріч Трампа і Путіна ймовірно відбудеться під час візиту американського президента до Європи, приуроченого до проведення саміту НАТО в Брюсселі. За даними ЗМІ, місцем переговорів обрана столиця Фінляндії Гельсінкі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали ударів по Харкову і Золочеву, постраждали щонайменше семеро мирних жителів - ОВА

Європейський фонд солідарності для українських фільмів виділив EUR400 тис. на вісім проєктів

Окупанти за добу обстріляли 21 прикордонне село в Сумській і Чернігівській областях

Українська молодь отримає сертифікати в "Дії" на книжки вже у 2024 році

Росіяни за добу 21 раз обстріляли населені пункти Донеччини - голова ОВА

Зеленський привітав морську піхоту з професійним святом

Російські війська за добу вбили одного жителя Донбасу та ще чотирьох поранили

Блінкен сподівається на прогрес у рішенні про використання заморожених російських активів на допомогу Україні на червневому саміті G7

Росіяни обстріляли три прикордонні громади Сумської області

Ворог продовжує обстрілювати Херсонську область, двоє поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА