07:49 05.09.2019

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинув один український військовий

2 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинув один український військовий

За минулу добу бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, загинув один український військовий, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"4 вересня збройні формування Російської Федерації і її найманці 12 разів порушили режим припинення вогню ... За минулу добу в результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики шість разів обстріляли позиції об'єднаних сил. Зокрема, двічі неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, поблизу Опитного - зі стрілецької зброї, неподалік Верхньоторецького - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля Авдіївки- з мінометів калібру 82 мм, у Павлополя - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник шість разів обстріляв позиції об'єднаних сил поблизу Майорська за напрямком "Шахти 6-7" - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Шумів за напрямком "Шахти 6 -7" - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, біля Південного за напрямком "Шахти ім.Гагаріна" - з озброєння БМП, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, в районі Зайцевого - зі стрілецької зброї, неподалік Хутора Вільного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, поблизу Новгородського - з мінометів калібру 82 мм.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці тричі порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами калібрів озброєння. Крім того, з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив один обстріл позицій Об'єднаних сил неподалік Талаківки - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв позиції об'єднаних сил в районі Зайцевого - з мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, неподалік Південного - з мінометів калібру 120 мм, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В енергосистемі ситуація цього тижня буде складною - голова "Укренерго"

В Україні з 1 червня заборонили виїжджати за кордон військовозобов'язаним із подвійним громадянством - посольство США

У Єлисейському палаці підтвердили зустріч Зеленського і Макрона в п'ятницю, 7 червня

Юркомпанія "Міллер" розриває відносини з адвокатом, обвинуваченим у спробі підкупу прокурорів

У Києві викрили адвоката, який пропонував прокурорам хабар у розмірі $200 тис.

Окупанти за добу завдали по Україні три ракетних і 45 авіаударів із використанням 52 КАБів

На фронті відбулося близько 100 бойових зіткнень, ситуація залишається напруженою, але контрольованою - Генштаб

Єрмак обговорив із керівниками провідних світових університетів просування Української формули миру

Окупанти ввечері обстріляли Херсон, унаслідок влучень у важкому стані госпіталізовано чоловіка

Понад 2200 військовослужбовців зазнавали тортур у російському полоні - генпрокурор

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА