20:10 30.11.2020

Садовий вважає, що у Львові не можна запроваджувати локдаун на різдвяно-новорічні свята

1 хв читати
Садовий вважає, що у Львові не можна запроваджувати локдаун на різдвяно-новорічні свята

У разі запровадження локдауну в Україні має враховуватися специфіка кожного регіону, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Наразі йдеться про локдаун. Уряд ще не вирішив остаточно, як він виглядатиме, але він має бути індивідуальним і враховувати специфіку кожного регіону. Наприклад, ми розуміємо, що Різдво скасувати не можна, адже у нас у цей час завжди особлива атмосфера у Львові. Дуже багато людей хочуть її побачити, і це потрібно врахувати, тому що жодні заборони не діятимуть", - заявив Садовий в ефірі радіо "Люкс", повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Мер Львова запропонував щодня моніторити ситуацію і зосередити зусилля на дотриманні маскового режиму і карантинних обмежень.

"Воно може дати більший ефект, ніж просто різко все зупинити. Жорсткі обмеження можуть бути дуже великим ударом по економіці міста. У країні потрібно дивитися, де яка готовність є, тому що якщо медична система готова, то це один варіант, якщо не готова - треба закривати. Ми у Львові поки що тримаємо ситуацію", - наголосив він.

Садовий уточнив, що заповненість ліжок у міських комунальних лікарнях становить майже 49%, ситуація із захворюваністю на коронавірусну інфекцію в місті залишається стабільною.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Ліси України" у 2024 р. поставлять Міноборони 28 тис. куб. метрів деревини

Майбутній скринінг українського законодавства - привід показати конкурентоспроможність українського агросектору, вважає торгпред України

Шмигаль обговорив із лідерами країн ЄС забезпечення України системами ППО

Окупанти здійснили 23 обстріли Сумської області, зафіксовано 81 вибух

Ворог наступає на покровському напрямку, але ЗС України вживають заходів щодо стабілізації

29 травня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА