День фінансів, 27 березня: Google Pay для оплати онлайн, е-автоцивілка, енергетична незалежність України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 27 березня: Google Pay для оплати онлайн, е-автоцивілка, енергетична незалежність України

389
Середа, 27 березня. Де подивитися всю інформацію про нерухомість і як оплатити онлайн за допомогою Google Pay.
Google Pay для оплати онлайн. Українці тепер можуть оплачувати товари і послуги в інтернеті за допомогою Google Pay. У компанії відзначають, що завдяки співпраці з українськими партнерами і Wayforpay Portmone.com майже 6500 онлайн-магазинів підключили таку ​​опцію. Також над інтеграцією Google Pay в свої додатки працює Uklon.
Повна енергетична незалежність у 2021-2022 роках. Президент України Петро Порошенко прогнозує, що Україна не буде імпортувати газ в 2021-2022 роках. За його словами, на досягнення енергонезалежності спрямована монетизація субсидій, підвищення енергоефективності та інтеграція в європейську енергосистему.
Кабмін затвердив е-автоцивілку. Кабмін закріпив у правилах дорожнього руху право підтверджувати е-поліс на електронному або паперовому носії. Тобто водій зможе самостійно роздрукувати поліс ОСЦПВ або показати його на екрані смартфона чи іншого гаджета.
Портал моніторингу витрат на ремонт доріг. В Україні запрацював портал, який надасть інформацію про ремонт доріг в розрізі областей. Також доріг державного та місцевого значення. Про кошти, витрачені на безпеку руху. На порталі будуть відображені дані про тендери, які були оголошені та проведені в областях, а також про гроші, які фактично були витрачені замовниками.
Бот з інформацією про нерухомість. Опендатабот запустив реєстру, за допомогою якого можна відстежувати інформацію про нерухомість. Реєстр може надати повну інформацію про об’єкт, відомості про власника, про права власності тощо.
Донори України. Протягом 2018 року в Україні реалізовувалося 618 проектів міжнародної технічної допомоги загальною вартістю $6,6 млрд. Такі дані наводить МЕРТ. Так, найбільшу міжнародну технічну допомогу Україні надали: США, ЄБРР, ЄС, Німеччина і Канада.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас