08:12 25.08.2020

Трамп відстояв Америку в ООН, стверджує колишній постпред США

2 хв читати
Трамп відстояв Америку в ООН, стверджує колишній постпред США

Президент США Дональд Трамп зміг в ООН захистити Америку від ворогів, чого не змогла зробити попередня адміністрація на чолі з президентом Бараком Обамою і віце-президентом Джо Байденом, заявила колишній постпред США при всесвітній організації Ніккі Гейлі.

"ООН - місце не для людей зі слабкими нервами. Це місце, де диктатори-вбивці-і-злодії засуджують Америку (...), а потім простягають руки і вимагають, щоб ми оплатили їх рахунки", - сказала Гейлі, виступаючи на з'їзді Республіканської партії.

"Президент Трамп поклав усьому цьому край. Під його керівництвом ми зробили те, від чого відмовилися Барак Обама і Джо Байден. Ми заступилися за Америку (...) і ми відстояли її, виступаючи проти наших ворогів", - наголосила вона.

За словами Гейлі, Обама і Байден "дозволили Північній Кореї загрожувати Америці, президент Трамп подолав цю слабкість, і ми ввели найжорсткіші в історії санкції щодо Північної Кореї".

У заслугу Трампу колишній постпред поставила і те, що той "вчинив правильно, і розірвав іранську ядерну угоду", в той час як "Обама і Байден дозволили Ірану уникнути покарання за вбивства і буквально відправили їм літак, повний готівки".

Президент Трамп підтримав в ООН Ізраїль, перенісши посольство США в Єрусалим, зазначила Гейлі.

"Джо Байден хороший для Ірану і ІДІЛ (...) Дуже добре підходить для комуністичного Китаю (...) і він - знахідка для всіх, хто хоче, щоб Америка вибачалася, утримувалася і відмовлялася від своїх цінностей", - заявила вона, додавши , що "Дональд Трамп дотримується іншого підходу". "Він жорстко ставиться до Китаю, і він взяв на себе боротьбу з ІДІЛ і переміг. І він каже світові те, що він повинен почути", - зазначила екс-постпред.

Як повідомлялося, учасники з'їзду Республіканської партії США минулого понеділка офіційно висунули Дональда Трампа кандидатом у президенти країни.

Під час партійного з'їзду в місті Шарлотт (штат Північна Кароліна) чинний президент заручився підтримкою республіканських делегатів з усіх штатів.

Раніше того ж дня делегати підтримали Майка Пенса як кандидата на пост віце-президента США.

Таким чином, Трамп і Пенс тепер - офіційні претенденти на переобрання. На виборах в листопаді їм протистоятимуть кандидат у президенти від демократів Джо Байден і кандидат у віце-президенти Камала Гарріс.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна найближчими днями отримає перші снаряди в рамках ініціативи Чехії

Окупанти наростили інтенсивність атак майже по всій лінії фронту

Щоденні атаки росіян Харкова доводять їхню мету стерти з лиця землі друге за величиною місто в Україні, тому потрібна сучасна зброя

Зеленський: Україна очікує на Саміті миру присутності різних держав, націй і континентів, щоб кожен міг проявити своє лідерство в захисті спільних цінностей

Зеленський і Монтенегру обговорили підготовку Саміту миру та кроки щодо наближення завершення вторгнення РФ в Україну

Загинув місцевий житель с. Гаврилівка на Херсонщині внаслідок ворожого обстрілу

У Торецьку в результаті скинутих ворогом трьох авіабомб загинули двоє людей і троє дістали поранення - голова ОВА

Міноборони України не планує розсилати повістки через застосунок "Резерв+"

У Запоріжжі вирішили скасувати безкоштовний проїзд у міському електротранспорті

ВАКС обрав Смирнову запобіжний захід у вигляді застави 10 млн грн

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА