Вихід смартфона з отвором в екрані очікується цього місяця — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вихід смартфона з отвором в екрані очікується цього місяця

Технології&Авто
1246
Ресурс Slashleaks оприлюднив передбачуване зображення новинки. Видно, що апарат отримає безрамковий дисплей з отвором у верхній частині для фронтальної камери.
Ззаду розташується подвійна основна камера з оптичними блоками, збудованими по вертикалі. У бічних частинах корпусу можна помітити фізичні кнопки управління.
У смартфона немає видимого дактилоскопічного сканера – датчик відбитків пальців інтегрований безпосередньо в область екрана, про що свідчить опубліковане зображення.
«Серцем» новинки нібито послужить процесор Snapdragon 675. Цей чіп об’єднує вісім обчислювальних ядер Qualcomm Kryo 460 з тактовою частотою до 2,0 ГГц, графічний прискорювач Adreno 612, движок штучного інтелекту AI Engine і стільниковий модем Snapdragon X12 LTE зі швидкістю передачі даних до 600 Мбіт/с.
Повідомляється, що смартфон OPPO F21 дебютує 19 січня.
У третьому кварталі минулого року, за підрахунками IDC, в світі було реалізовано 355,2 млн смартфонів. OPPO займає 8,4% ринку з 29,9 млн поставлених апаратів. Це відповідає п’ятому місцю в списку провідних виробників.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас