RU
 

Призначено нового голову Держгеонадр

Корреспондент.net,  6 листопада 2019, 15:53
0
185
Призначено нового голову Держгеонадр
Фото: Корреспондент.net
Кабмін призначив голову Держгеонадра

Відомство очолив виконавчий директор Асоціації газодобувних компаній Роман Опімах.

 
Кабінет Міністрів призначив головою Державної служби геології і надр виконавчого директора Асоціації газодобувних компаній Романа Опімаха. Про це в середу, 6 листопада, повідомив нардеп Олексій Гончаренко у Facebook.
 
 
Раніше Опімах був радником міністра енергетики та вугільної промисловості з питань нафтогазового сектора, а також керівником відповідного напряму в Координаційному центрі зі зв'язків з Кабінетом Міністрів.
 
У період з 2011 по 2014 рік працював координатором реформи нафтогазової галузі в Координаційному центрі з упровадження економічних реформ.
 
До цього відповідав за міжнародну співпрацю на посаді директора департаменту інвестицій і розвитку в одній із приватних будівельних компаній, а в період з 2006 по 2010 рік працював в Адміністрації президента, де відповідав за організацію заходів і координацію робочих візитів президента України.
 
Як відомо, в кінці вересня з посади голови Держгеонадр був звільнений Олег Кирилюк, який перебував на цій посаді з травня 2017 року.
 
Нагадаємо, на початку вересня президент Володимир Зеленський наказав поміняти керівництво в шести держорганах, у тому числі в Держгеонадра.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: чиновникиКабмин Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі