08:51 29.01.2019

Жителя Куп’янська затримали під час спроби контрабанди до РФ понад 1,5 кг марихуани

1 хв читати
Жителя Куп’янська затримали під час спроби контрабанди до РФ понад 1,5 кг марихуани

Співробітники Служби безпеки України спільно Національною поліцією та Державною прикордонною службою запобігли спробі контрабанди до РФ понад 1,5 кг канабісу.

Як повідомляє прес-центр СБУ, оперативники спецслужби встановили, що житель Куп’янська Харківської області планує нелегально перевезти до м. Валуйки Бєлгородської області РФ велику партію марихуани та реалізувати її на території РФ за $12 тис.

"Під час огляду мікроавтобуса наркоділка, який прямував до Росії через пункт пропуску "Піски"... правоохоронці виявили приховану від митного контролю партію канабісу вагою понад 1,5 кг. Зловмисник приховав десять пакунків із наркотиками під підкладкою зимової куртки", - йдеться в повідомленні.

Слідчі Управління СБУ в Харківській області розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ст. 305 (контрабанда наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Чоловіка затримано.

Під час проведення слідчо-оперативних дій співробітники СБУ встановили походження вилученого наркотику. У рамках розпочатого поліцією іншого кримінального провадження за ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання або збут наркотичних засобів) КК України було проведено обшук за місцем зберігання наркотичних засобів на території Куп’янського району. У приватному домоволодінні було вилучено ще 1,5 кг підготовленого до вживання канабісу та елітне насіння для його вирощування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА