13:16 31.01.2019

Зеленський на кілька відсотків випереджає у другому турі Тимошенко, впевнено перемагає Порошенка і Бойка - опитування "Рейтингу"

1 хв читати

Київ. 31 січня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - Шоумен Володимир Зеленський отримує більшу підтримку в другому турі виборів президента України, ніж його потенційно можливі суперники.

Згідно з даними моделювання можливих комбінацій учасників другого туру президентських виборів в опитуванні соціологічної групи "Рейтинг", у парі з лідером "Батьківщини" Юлією Тимошенко В.Зеленський перемагає з результатом 29% на 24%, у парі з чинним президентом Петром Порошенком - з результатом 34% на 20%, у парі з представником "Опозиційної платформи - За життя" Юрієм Бойком - з результатом 33% на 17%.

У разі виходу до другого туру Ю.Тимошенко і П.Порошенко лідер "Батьківщини" перемагає з результатом 27% на 18%. Ю.Бойка вона перемагає з результатом 28% на 18%.

У разі виходу до другого туру П.Порошенка і Ю.Бойка президент перемагає з результатом 23% на 21%.

При цьому в наведених варіантах можливих пар від 30% до 39% опитаних не мають наміру голосувати на виборах, 16-19% - ще не визначилися з симпатіями.

Опитування проводилося з 16 до 24 січня 2019 року методом формалізованого інтерв'ю (face-to-face). Було опитано 6000 респондентів віком від 18 років і старше. Помилка репрезентативності дослідження: не більше 1,3%.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Результати спільного дослідження Active Group та Experts Club щодо ставлення українців до країн Близького Сходу та Центральної Азії

У Києві презентовано оцінку громадської думки щодо діяльності українських органів влади та інститутів

Дві третини українців хочуть від держави поліпшення своєї поінформованості, майже три чверті - за військово-патріотичне виховання в садочках і школах - соцопитування

Дві третини українців підтримують довгострокове збільшення фінансування безпеки та оборони - соцопитування

Результати другого всеукраїнського рейтингу мистецьких закладів вищої освіти

Київська організація Червоного хреста звернулася до правоохоронних органів у зв'язку з порушеннями в Печерській організації після відповідного звернення на інформлінію - голова міськорганізації

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА