11:26 16.11.2018

Турчинов заявив про неприпустимість переговорів із "маріонетками Кремля" на Донбасі

2 хв читати
Турчинов заявив про неприпустимість переговорів із "маріонетками Кремля" на Донбасі

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов наголошує на маріонетковому характері "влади" в непідконтрольних уряду окремих районах Донецької та Луганської областей за підсумками проведених там 11 листопада нелегітимних "виборів" і заявляє про неприпустимість ведення з ними будь-яких переговорів, повідомляється на офіційному сайті РНБО.

"Заява Путіна (президент РФ Володимир Путін - ІФ) про необхідність ведення Україною переговорів із кремлівськими маріонетками, яких призначили "керувати" квазіреспубліками, - це його нав'язлива ідея, яку він безрезультатно намагається проштовхувати ще з 2014 року, і яку ніколи не сприйме наша держава та весь цивілізований світ", - сказав О.Турчинов.

За його словами, "Москва намагається бездарно приховати окупацію частини українського Донбасу за організованими нею фейковими виборами".

"Є лише один шлях виконання Мінських угод, про які постійно згадує Путін, - припинення військової агресії та звільнення української території від окупаційних військ і російської зброї", - наголосив О.Турчинов.

Як повідомлялося, в четвер В.Путін заявив, що президент України Петро Порошенко "не виявив бажання та готовності до реалізації Мінських угод" і що українській владі доведеться домовлятися з керівниками самопроголошених Донецької та Луганської народних республік. "Ми, проте, вважаємо, що іншого шляху немає, і все одно доведеться домовлятися. Сподіваюся, що люди, які очолять країну в майбутньому, хто б це не був... дійдуть до висновку про те, що іншого шляху, крім мирного, немає, і потрібно виконувати Мінські угоди", - заявив він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

Структури ЄС прагнуть розпочати 25 червня переговори про вступ України до союзу - ЗМІ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА