RU
 

WBO може провести бій між Усиком і Чисорою за тимчасовий пояс

iSport.ua,  5 грудня 2019, 10:48
0
159
WBO може провести бій між Усиком і Чисорою за тимчасовий пояс
Фото: The Sun

Поєдинок за титул може відбутися вже в лютому.

 
Всесвітня боксерська організація (WBO) оголосила на з'їзді в Токіо, що погодиться санкціонувати бій за тимчасовий пояс у суперважкій вазі між Олександром Усиком і Дереком Чисорою. Такий поєдинок може відбутися 8 лютого в Манчестері.
 
У той же час керівництво WBO оголосило, що рішення про титул чемпіона в суперважкій вазі буде прийматися тільки після суботнього матчу-реваншу між Енді Руїсом-молодшим і Ентоні Джошуа. Потім WBO запитає переможця, чи буде він зацікавлений в подальшому захисту титулу.
 
Переможець бою Джошуа - Руїс також повинен буде провести обов'язковий захист поясу IBF з Кубратом Пулєвим не пізніше кінця травня.
 
Представники Олександра Усика, який є офіційним претендентом на пояс WBO, запропонували на Токійській конвенції, що в разі довгого очікування рішення від чемпіона вони будуть зацікавлені в поєдинку за тимчасовий титул. Представники WBO визнали це рішення хорошою ідеєю.
 
Усик дебютував в суперважкій ваговій категорії в поєдинку проти Чазза Візерспуна. Чисора останній раз боксував у жовтні, коли він переміг Девіда Прайса.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
За матеріалами: iSport.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі