19:02 29.05.2018

До гасіння пожежі на Херсонщині залучають рятувальників із чотирьох областей і сили Міноборони

1 хв читати
До гасіння пожежі на Херсонщині залучають рятувальників із чотирьох областей і сили Міноборони

До гасіння виниклої в понеділок пожежі на території Олешківського лісомисливського господарства біля с. Раденськ Херсонської області залучені пожежно-рятувальні підрозділи Миколаївської та Запорізької областей, планується залучення підрозділів Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

"До ліквідації пожежі залучено 270 людей і 82 одиниці техніки, з них: від ДСНС 125 людей і 38 одиниць техніки... від лісового господарства 90 людей і 42 одиниці техніки, від Міноборони 55 людей і 1 одиницю техніки. Координацію заходів щодо гасіння пожежі здійснює оперативна група Головного управління ДСНС у Херсонській області", - повідомляється на офіційному сайті ДСНС у вівторок.

До гасіння пожежі також залучено авіацію - три літаки АН-32П ДСНС і вертоліт Мі-8 Міністерства оборони.

Як повідомлялося, 28 травня, близько 13:30 поблизу с. Раденськ на території Раденського лісництва Олешківського лісового господарства виникло займання лісової підстилки та лісу.

За даними рятувальників, площа низової пожежі сягнула 130 га, тривалий час верхової пожежі не спостерігалося, і загрози населеним пунктам не було, але пізніше вона розпочалася і поширилася на площу 70 га. Гасіння пожежі авіацією на нічний час призупинялося.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА