19:01 03.04.2018

Дніпропетровська область виділяє близько 1 млрд грн на ремонт доріг

2 хв читати
Дніпропетровська область виділяє близько 1 млрд грн на ремонт доріг

 Із бюджету Дніпропетровської області в 2018 році на ремонт комунальних доріг виділяється близько 1 млрд грн, що майже на 300 млн грн більше, ніж у 2017 році, повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Валентин Резніченко.

"Одне із завдань, поставлених президентом України Петром Порошенком, - капітальний ремонт автодоріг. Дніпропетровщина утримує лідерство за темпами будівництва доріг у країні. За три останні роки відновили близько 500 комунальних доріг. Ремонтуємо їх комплексно: від укладання асфальту до розмітки. Особливу увагу приділяємо малим містам і віддаленим селам: у багатьох із них вулиці не ремонтувалися десятиліттями", - розповів В.Резніченко журналістам у вівторок.

За його словами, головна вимога до дорожників - якість. Неякісний ремонт підрядники перероблятимуть за власним коштом (що прописано в договорі).

У пріоритеті ремонтних робіт будуть вулиці з інтенсивним рухом, де пролягають маршрути громадського транспорту та вздовж яких розташована соціально-культурна сфера. Зокрема, цього року нове покриття отримають соціально важливі вулиці Кам’янського, Кривого Рогу, Марганця, Нікополя, Первомайська, Покрова і Синельникова.

Також асфальт з'явиться на дорогах Апостолівського, Дніпровського, Криничанського, Магдалинівського, Межівського, Нікопольського, Новомосковського, Павлоградського, Петриківського, Покровського, П’ятихатського, Синельниківського, Солонянського, Софіївського, Томаківського, Царичанського, Широківського та Юр’ївського районів.

Комунальні дороги в Дніпропетровській області ремонтують уже четвертий рік поспіль. Понад 300 доріг відремонтували протягом 2015-2016 років, у 2017-му оновили ще 160. У 2018 році влада Дніпропетровської області планує відремонтувати близько 130 комунальних доріг.

Крім того, минулого року в Дніпропетровській області відремонтовано майже 67,5 км доріг державного значення. Роботи проводилися на Криворізькому, Донецькому, Полтавському та Запорізькому напрямках.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА