День фінансів, 29 березня: ліквідація податкових інспекцій, штрафи за паркування, ще одна довідка для водійських прав — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День фінансів, 29 березня: ліквідація податкових інспекцій, штрафи за паркування, ще одна довідка для водійських прав

1421
Четвер, 29 березня, був багатий на новини, які цікаві, насамперед, власникам авто:
Ще одна довідка для отримання водійських прав. Водіям придумали новий папірець для отримання прав. МВС, Мінінфраструктури та Міністерство охорони здоров’я займаються розробкою запровадження медико-психологічного оцінювання при отриманні водійських прав.
Нові правила паркування: покарання та штрафи. З другого півріччя 2018 року водії і автовласники будуть жити за новими правилами паркування. Так, крім врегулювання правил парковки, зупинки і стоянки, ухвалений закон удосконалює механізм притягнення до адміністративної відповідальності. Що нового чекає автолюбителів, читайте тут.
В якій країні вигідно купити вживаний автомобіль. 2017 року українці
ввезли в нашу країну майже 60 тисяч вживаних автомобілів з інших країн, що приблизно втричі більше, ніж рік тому.
Renault і Nissan задумалися про злиття. Французька Renault SA і японська Nissan Motor Co. ведуть переговори про злиття. Йдеться про створення нового автовиробника, який буде торгуватися з єдиною акцією. Renault володіє 43% акцій японської компанії, а Nissan належить 15%-ва частка у французькому автовиробнику.
В Україні з’явився ще один автовиробник. Ще одна компанія в Україні почала збирати автомобілі. До власного виробництва спеціалізованої комунальної техніки на шасі МАЗ приступила компанія «Альфатекс» з Кременчука.
Інші важливі новини:
В Україні не стане податкових інспекцій. Кабінет міністрів України розпочав перший етап структурної реорганізації ДФС, під час якого районні податкові інспекції втратять статус юридичних осіб і приєднаються до головних управлінь ДФС в регіонах.
Мін’юст готує примусове стягнення грошей з Газпрому. Міністр юстиції Петренко переконаний, що у Газпрому немає шансів уникнути відповідальності і сума боргу, яка була зафіксована даним рішенням суду, буде тільки збільшуватися, і її буде стягнуто найближчим часом”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас