07:30 09.11.2019

Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення, один помер у госпіталі

2 хв читати
Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення, один помер у госпіталі

Незаконні збройні формування 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення, один помер у госпіталі від отриманих поранень, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"8 листопада збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил з гармат БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно ... За минулу добу, 8 листопада, в результаті обстрілу, поранений один військовослужбовець об'єднаних сил. Також, від поранень отриманих напередодні, в лікувальному закладі помер ще один український воїн", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 3 обстріли: неподалік Водяного, що на Приазов'ї - з ручних протитанкових гранатометів; у Лебединського - зі стрілецької зброї і автоматичних гранатометів; поблизу Гнутового - з СПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 8 обстрілів: поблизу Оріхового - з озброєння БМП-2, станкових протитанкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; біля Луганського - з автоматичних гранатометів; у Золотого (за межами дільниці розведення) - зі стрілецької зброї; навколо Залізного - з великокаліберних кулеметів; двічі неподалік Зайцевого - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; біля Південного - з великокаліберних кулеметів і автоматичних гранатометів; у Кримського - з гармат БМП-1 і БМП-2, станкових протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сили оборони в травні знищили приблизно 40 тис. особового складу армії РФ

Іспанський "Реал" - переможець Ліги чемпіонів УЄФА

Росія знову атакує Україну з повітря, помічено кілька груп ударних БпЛА

Світоліна вийшла до четвертого кола Ролан Гаррос, вигравши матч у румунки Богдан

Понад 600 дітей загинули і понад 1420 дістали поранення по всій Україні за час повномасштабного вторгнення РФ - ООН

Сили оборони в травні знищили 9 літаків, а також рекордну кількість артсистем і бронемашин противника

У Києві лімітів споживання е/е може вистачити тільки для забезпечення 76% потреб

"Укренерго" в неділю, 2 червня, введе ліміти енергоспоживання в усіх регіонах України

Зеленський провів першу в дипломатичній історії України зустріч із президентом держави Тимор-Лешті

Зеленський обговорив із членами Палати представників США посилення української ППО додатковими системами та ракетами

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА