Mercedes відкликає свій новий електромобіль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes відкликає свій новий електромобіль

Технології&Авто
4333
Німецький концерн Daimler AG оголосив про відкликання нового електричного кросовера Mercedes-Benz EQC, який тільки-но з’явився в продажу. Причина полягає в недостатній надійності одного болта в передньому диференціалі.
Виявляється, болт в передньому диференціалі цього автомобіля може зламатися раніше, ніж закінчиться термін його служби. Це призведе до поломки трансмісії і неможливості передачі крутного моменту на передні колеса. Якщо частини зламаного болта застрягнуть, це негативно позначиться на керованості автомобіля і збільшить ризик аварії.
Daimler AG відмовився розповідати, скільки конкретно електромобілів Mercedes-Benz EQC потрапили під сервісну кампанію. За даними німецьких журналістів, таких машин близько 1 700 екземплярів.
Серійне виробництво електричного кросовера Mercedes-Benz EQC почалося в травні 2019 року. Він оснащується двома електромоторами загальною потужністю 408 к. с. і 760 Нм крутного моменту. Для повної підзарядки батарей потрібно 11 годин, але є і швидка підзарядка за 40 хвилин. Запас ходу – 417 км (за іншим тестом – 445 км). EQC до 100 км/год розганяється за 5,1 секунди при максимальній швидкості 180 км/год.
За матеріалами:
autonews.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас