Хакери вкрали мільярд доларів у криптовалюті - Вloomberg — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакери вкрали мільярд доларів у криптовалюті - Вloomberg

Фінтех і Картки
6109
Для великих інвесторів, які розчарувалися в криптовалюті через крадіжку на мільярд доларів, з’явиться новий, більш безпечний спосіб торгівлі.
До кінця місяця клієнти BitGo Inc. зможуть купувати або продавати біткойни, ефір та інші цифрові активи, не залишаючи їх в холодному сховищі – іншими словами, вони будуть міститися на пристроях, які не підключені до Інтернету – так їх тяжче вкрасти.
Злом є серйозною проблемою. За даними компанії CipherTrace, за перші дев’ять місяців минулого року було викрадено майже 1 млрд доларів у криптовалюті.
BitGo хоче “запровадити структуру ринку, якої раніше ніколи не було”. За словами генерального директора Майка Белше, можливість купувати або продавати монети в автономному режимі означає, що цифрова валюта не відправляється на біржу, що знижує ризик крадіжки, людських помилок або недотримання вимог відповідності.
Торгівля цифровою валютою в холодному сховищі може зменшити ще одну проблему для інвесторів: ризик різкої зміни цін протягом одного або двох днів – час, необхідний для відправлення криптовалюти на гарячий гаманець біржі.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас